Lapjes muts

Een heel mooi bolletje handgeverfde wol van haar opgebreid deze week. Een muts waar ik steeds na het passen besloot nog een stukje aan te breien, ik kon het niet laten door te breien totdat het bolletje helemaal op was, en toen werd het dit.
En tijdens het wandelingetje om de muts ook aan de buurt te showen zag ik ineens dat ze van top tot teen gehuld was in eigen maaksels ;)

10 opmerkingen:

Een famke zei

Prachtig gedaan zeg! Mooie muts, maar ook de rest ziet er heel schattig uit. En een lief model!

Christien

Anoniem zei

mooi! toen ik de foto zag dacht ik al: he is dat vest ook zelf gemaakt. maar alles dus?! echt helemaaaaaaaal mijn stijl zeg!!! super leuk en wat een lekker vrouwtje :-)

groetjes
tabitha

Myrthestiek zei

Schitterend !!!

Heb je ook nog bij gehouden hoe je het gebreid hebt ?

Olga zei

Bedankt voor de complimenten jongens!

In principe is het de muts van die op de wolbroekgroep staat, met eraan gebreid een paar verkorte toeren bij de oren, een col en daaraan het begin van een raglantrui, maar dan heen en weer gebreid, sluitend met een knoop.

Lizet zei

Dan ook een comliment van dit meisje ;-): prachtig! Vooral met model natuurlijk. Leuk dat alles zelf gemaakt is, ik durf te wedden dat ze veel bekijks heeft gehad.

Elly zei

Wat een gave muts !!!!! Stoer en lief !!

wolliesje zei

mooie muts! en mooi model!!!

Meike zei

Wat een geweldige muts!! (En wat een leuk model showt hem :) )

Tucana's Dream zei

en in het echt is hij nog mooier ;-)

Laura zei

hiii ol, wat ziet ze er weer mooi uit! ik vind die jas ook echt zo mooi! en ze is natuurlijk mijn allerstoerste nichtje! xx L uit A